Zabava

ZBOG INCIDENTA INTERVENISALA POLICIJA Kristijan Golubović izazvao haos pred ulazak u Zadrugu

Budući zadrugar Kristijan Golubović navodno se fizički obračunao sa muškarcem čiji su inicijali F. Č. danas oko 17 časova.

ZBOG INCIDENTA INTERVENISALA POLICIJA Kristijan Golubović izazvao haos pred ulazak u Zadrugu
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

Kristijan Golubović je samo nekoliko sati prije ulaska u rijaliti navodno napravio incident.

– Kako nezvanično saznajemo, Kristijan Golubović oko 17 časova navodno je pretukao muškarca F.Č. u akvaparku. O slučaju je obaviještena policija koja će na licu mjesta utvrditi šta se desilo – kaže izvor za Informer sa mjesta događaja.

Pročitajte još

Kristijan Golubović je potpisao ugovor za ulazak u “Zadrugu 6”, a sada je upitno da li će večeras ući s obzirom na to da je u 17 časova imao incident u jednom akvaparku u Surčinu zbog čega je intervenisala policija.

Kristina Spalević je priznala da ne zna o čemu se radi, te i da je kod šminkera i da se priprema pred ulazak u Šimanovce.

– Ja sam kod šminkera, spremam se večeras i baš mi je teško. Ne znam šta se desilo, prvi put čujem – morate Kristijana da pitate – bila je iznenađena Kristina koja još nije saznala za incident.

Kristijan je potom ispričao svoju verziju priče:

– Ja više nisam u tom akvaparku, ali sam u blizini, na Novom Beogradu sam. Zvali su me, sada ću ići da vidim šta je čovjek ispričao. Sve je počelo kada sam izgubio kera i došao sam u akvapark taj i zamolio ih da vrate kamere. Čovjek je počeo da viče i ja sam samo stavio ruku ispred sebe da me ne bi udario, a on je poslije počeo da priča kako sam mu udario šamar. Evo sada se vraćam tamo da vidim šta je ispričao – kaže Kristijan kojeg su pitali da li večeras ulazi u “Zadrugu 6” s obzirom na to da je potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem.

– Pa valjda, nadam se da se ovo neće odužiti – rekao je Golubović za Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu