Zabava

"Zbog nje sam se umalo razveo" Tanja Savić je ćutala o vezi sa OŽENJENIM PJEVAČEM

Bivši dečko Tanje Savić, kako su pisali mediji dok se zabavljao sa pjevačicom izvjesni period bio je u braku.

"Zbog nje sam se umalo razveo" Tanja Savić je ćutala o vezi sa OŽENJENIM PJEVAČEM
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Iako je Tanja ćutala o navodnoj vezi sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, on je jednom prilikom otvorio dušu i priznao istinu o njihovom odnosu.

Naime, Tanja i Bađi bili su dvije godine u emotivnoj vezi, a pjevačica je imala saznanja da je on oženjen i iz tog razloga tu vezu nije komentarisala javno.

– Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smijem da pričam ništa, razumite me! – objasnio je tada za medije Stanko Nedeljković.

Podsećanja radi, Bađi i Tanja upoznali su se dok se pjevačica takmičila u “Zvezdama Granda” i navodno uplovili u avanturu, još prije nego što je pjevačica upoznala bivšeg supruga Dušana Jovančevića. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije željela da otkrije njegov indetitet, piše portal Espreso, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije