Banjaluka

"Zbog njega takvog stoji sve u Banjaluci" Odbornica PDP ljuta na zaraženog kolegu iz SNSD

Odbornica PDP u Skupštini grada Banjaluka Dijana Ješić objavila je na društvenim mrežama da je njen rezultat na korona virus negativan, ali da, kako joj je rečeno iz Doma zdravlja, prema pravilima mora u izolaciju 10 dana, jer je bila u kontaktu sa zaraženom osobom.

"Zbog njega takvog stoji sve u Banjaluci" Odbornica PDP ljuta na zaraženog kolegu iz SNSD
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

U redu. Ispoštovaću to, kao što uvijek poštujem procedure. Ali sam ljuta! Iz više razloga. Kako je moguće da (Dragoslav) Topić ne bude u izolaciji, a supruga mu pozitivna – upitala je ona.

Dodaje kako su, kada je ona imala koronu, svi ukućani bili u izolaciji, bez obzira na to da li su ili nisu imali koronu.

Javili su mi iz Doma zdravlja da je moj rezultat testiranja na korona virus negativan, ali da, prema pravilima, moram u…

Posted by Dijana Ješić on Wednesday, October 13, 2021

– Kakav čovjek trebaš biti pa da dođeš među 50-ak ljudi svjestan da bi i ti mogao imati koronu i prenijeti je drugima? Umjesto da, kao javna ličnost i osoba koja donosi odluke u ovom gradu, bude primjer građanima kako se treba ponašati, on je pokazao svima kako ne treba da se ponaša: biti neodgovoran, bezobrazan i bahat! I sad zbog njega takvog stoji neusvojen nacrt budžeta, stoji rad Skupštine, stoji rad gradonačelnika, stoji sve u Gradu. Opet  – napisala je ona na Fejsbuku.

Pročitajte još

Šef kluba odbornika SNSD u Skupštini grada Banjaluka, Dragoslav Topić, pozitivan je na virus korona. Juče, kada je objavljena ta informacija, Topić nije učestvovao u radu Skupštine, ali dan ranije jeste.

Sjednica Skupštine grada je odgađena do daljnjeg, a razlog je što je testiranje pokazalo da je, pored Topića, još šest osoba pozitivno na virus korona, od čega tri odbornika.

Prihvati notifikacije