Svijet

Zbog RAZLIKE U GODINAMA trpe PONIŽENJA: Vole se neizmjerno, ali su ih komšije primorale da se odsele

Endi Telford (46) je sreo svoju suprugu Bet kada je ona imala 16 godina. Imaju dva sina. Bet danas ima 19 godina, a medijima se obratila jer je šokirana zbog zlostavljanja koje trpi njen suprug.

Zbog RAZLIKE U GODINAMA trpe PONIŽENJA: Vole se neizmjerno, ali su ih komšije primorale da se odsele
Foto: Profimedia

Endi i Bet su se upoznali 2015. godine dok je on pomagao njenoj mami oko selidbe. Bet kaže da je odmah “pala na njega”. Ubrzo su postali par ali često su trpjeli zlostavljanje, pa su se preselili u Lankašir.

Poruke koje primamo su uvredljive i žao mi je što je moj suprug zbog toga toliko patio. Bez obzira na to što ljudi misle, mi smo skladan par i preselili smo se kako bi nas ostavili na miru i kako bi krenuli ispočetka. Endi je ljubav mog života i razlika u godinama tu činjenicu ne mijenja – kaže Bet koja je domaćica, piše Daily Star.

Foto: Profimedia

– U početku sam se malo bojala šta će drugi reći, ali nisam mogla da kontrolišem svoja osjećanja prema Endiju. Neki moji prijatelji su rekli da je naša veza jeziva i izgubila sam neke prijatelje ali ja sam i dalje s muškarcem koji se prema meni ponaša kao da sam princeza – kaže Bet.

Par se vjenčao u novembru 2016. godine i imaju sinove Timija (2) i Konvija koji je star 9 mjeseci.

– Najteže nam je bilo u oktobru 2015. godine kada su na Endijevom radnom kombiju napisali da je pedofil. Onda su na ulici susjedi počeli da mu dovikuju da je pedofil, a meni su rekli da u njemu tražim očinsku figuru. Rekli su mu da je pedofil pred njegovom djecom. Zbog toga smo se preselili. Nova sredina je ipak puno bolja i manje nas osuđuje. Naučili smo da ignorišemo sve komentare i iako je među nama razlika 27 godina, jedno drugom savršeno odgovaramo – zaključuje Bet.