Zabava

Zbog roditelja je promijenila ime: Evo kako izgleda i čime se bavi kćerka Radeta Šerbedžije (FOTO)

Nasljednica Radeta Šerbedžije na sve načine pokušava da sakrije da je kćerka slavnih roditelja, pa je odlučila da u javnosti koristi drugo ime.

Zbog roditelja je promijenila ime: Evo kako izgleda i čime se bavi kćerka Radeta Šerbedžije (FOTO)
FOTO: GORAN ŠURLAN/RINGIER

Naime, Milica Šerbedžija se bavi pjevanjem, vodi potpuno lagodan i opušten život daleko od medija i prava je ljepotica.

Milica je u jednom intervjuu progovorila o novom albumu i svojoj odluci da postane Eliot Alma.

– Borim se s tremom. Mislim da je problem u tome što to shvatam sebe previše lično pa sam odlučila da u javnosti koristim alter ego kako bih depersonalizovala proces izvedbe za sebe. Pokušavam zamisliti da je Eliot Alma samopouzdanija od mene, da je otvorena i zabavna. Ali kada je riječ o tome zašto baš to ime, zapravo nema priče iza toga. Alma je moje srednje ime kojim me niko nikada nije nazvao pa sam pomislila zašto ne, a Eliot je samo ime koje mi se sviđa i mislim da dobro zvuči pored Alme –  objasnila je Milica za Večernji.

Inače, Milica ima 25 godina i završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i svoj prvi album snimila sa prijateljima, studentima te škole koju je osnovao Pol Makartni.

– Pojavio se nekoliko puta, ali nažalost nikad ga nisam vidjela. Propustila sam i dodjelu svoje diplome, na kojoj ih on sam predaje i rukuje se sa studentima –  ispričala je Milica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije