Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŽELI DUET Tek što je počela solo karijeru Edita priznala sa kim bi sarađivala (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Pjevačica Edita Aradinović je riješila da napusti grupu “Ministarke” i započne solo karijeru. Ona je napravila pauzu i povukla se iz javnosti, kako bi mogla da se odmori i pripremi za nove radne pobjede i sada se vraća jača nego ikada.

Ona je nedavno objavila pjesmu “Magnum” koja je njena prva solo pjesma, te je otkrila kako se osjeća sada kada je sve krenulo i da li se plašila kako će sve izgledati.

– Kako mogu? Presrećna sam, već prvog dana smo bili prvi na trendingu, meni je puno srce jer se pjesma već sluša i pjeva i došla je do srca ljudi. Ja sam se isto pitala kako će sve da izgleda, nisam imala neki precizan plan, ali sam samo vrijedno radila i vjerovala u to, čista emocija i intuicija me dovodi na pravo mjesto – rekla je Edita i dodala da joj je sada mnogo lakše kada je ‘solo’:

– Psihički, meni bar, je lakše. Nije ni u ‘Ministarkama’ bilo teško, svi su radili za tebe, oko tebe, ali to nije suština. Ipak je nešto drugo bitnije. Ko može, to je super, ko ne može kao što ja nisam mogla, bolje je da se stavi tačka i da se raziđemo.

Pjevačica je priznala da između nje i grupe u kojoj se proslavila nema zle krvi, a ne odbija ni mogućnost za saradnju.

– Ja nisam zatvorena po tom pitanju, nikad se ne zna, ako se ponudi dobra pjesma. Jovana je vrhunski izvođač, baš kad smo se srele šalile smo se na taj račun “Hajde da snimamo duet”, ja poštujem kad neko dobro pjeva, a Jovana je sjajna – istakla je Edita.

Kako joj cvjetaju ruže na poslovnom planu, Edita otkriva da li je tako i na ljubavnom:

– Ništa se ne dešava. Srećna sam, zadovoljna. Nisam zaljubljena, iskreno da vam kažem, ali ne pada mi to teško. Vidjećemo, možda se desi neko, ja bih voljela – iskrena je bila Edita.

(Pink.rs)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO