Politika

"ŽELIM NAM DA SE IZBORIMO SA PANDEMIJOM" Predsjednik NSRS uputio čestitku povodom pravoslavne Nove godine

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, svima koji Novu godinu praznuju po julijanskom kalendaru poželio je zdravlje, sreću i uspjeh u ličnom i porodičnom životu.

"ŽELIM NAM DA SE IZBORIMO SA PANDEMIJOM" Predsjednik NSRS uputio čestitku povodom pravoslavne Nove godine
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

-Sa željom da pravoslavna Nova godina donese svima ljepše trenutke od godine za nama, prije svega zdravlje, a svima nama da se izborimo sa pandemijom virusa korona koja je obilježila 2020. godinu, nadam se da će godina pred nama biti godina oporavka privrede i oživljavanja ekonomije- rekao je Čubrilović.

Predsjednik Narodne skupštine naglasio je da je iza nas jedna teška godina u kojoj su brojne porodice ostale bez svojih najmilijih.

-Svima od srca želim da 2021. godina bude godina u kojoj ćemo se radovati i u kojoj ćemo uložiti sve svoje snage da se što prije vratimo normalnom životu, obavezama i da zajedno prevaziđemo probleme koje je pandemija, koja je pogodila cijeli svijet, ostavila na našu privredu- rekao je Čubrilović.

On je poželio građanima da praznik provedu u veselju i društvu najbližih.

-Želim Vam da praznik provedete u sreći, veselju i u društvu bližnjih. Želim da u godini koja dolazi ostvarite lični i porodični uspjeh. Svim građanima želim srećnu i uspješnu Pravoslavnu Novu 2021. godinu- poručio je Čubrilović u novogodišnjoj čestitki.