Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ŽELJELI SMO OSVOJITI TITULU NA PARKETU” Direktor RK Borac o odluci RS BiH

Sport
Autor:

Foto: Darko Dragičević/RAS Srbija

Ukoliko ne bude žalbi na odluku Takmičarske komisije, u roku od osam dana, rukometaši Borca biće proglašeni šampionima BiH.  Tri prvoplasirana tima izboriće nastup u Evropi, a nastupiće u Čelendž kupu. Direktor Borca Vladimir Branković kaže da većina klubova u BiH ovu odluku dugo iščekuje.

-Borac je prvoplasirani tim i mislim da smo zaslužili titulu ali žao mi je što to nismo potvrdili na terenu ali u svakom slučaju  drgao mi je što je tirula šampiona BiH ponovo u Banjaluci.  Očekivali smo ovakvu odluku. Moram reći da mi  ne želimo uticati i inistirati na bilo čemu ali uvijek  ćemo podržati sve odluke koje su u interesu rukometa. Mislim da je ona potuno legalna i legitimna i mi se okrećemo narednoj sezoni, stvaranju tima, sklapanju ugovorma sa sponzorima i svim ostalim aktivnostima. Nema vremena za slavlje jer nas očekuje mnogo posla – rekao je direktor Borca Vladimir Branković.

SEHA liga

Osim nastupa u Čelendž Kupu banjalučki Borac od naredne sezone mogao bi da nastupi i u SEHA ligi. U toku su pregovori Upravnog odbora sa regionalnim takmičenjem, a nakon što budu pozati svi uslovi i prije svega troškovi nastupa u takmičenjima biće donesene konačne odluke.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO