Svijet

Žena lažno prijavila da je opljačkana: Tvrdila da su je razbojnici oborili i ukrali novčanik, a sada otkrivena BIZARNA ISTINA

Varaždinska policija je uviđajem utvrdila da je 44-godišnja žena lažno prijavila da je opljačkana u slučaju koji je potresao grad prije dva dana.

Žena lažno prijavila da je opljačkana: Tvrdila da su je razbojnici oborili i ukrali novčanik, a sada otkrivena BIZARNA ISTINA
FOTO: GORAN ŠURLAN/RINGIER

Naime, kako je Blic prenio, žena (44) prijavila je da se krađa dogodila u ponedjeljak oko 13.20 u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu. Ona je tvrdila da je vozila bicikl kada ju je nepoznati biciklista gurnuo nadlakticom.

Odbila medicinsku pomoć

Tada je ispričala kako je tada pala na zemlju, kao i torba sa novčanikom, a drugi muškarac je tom prilikom uzeo njen novčanik i iz njega ukrao nekoliko stotina evra, a potom ga bacio. Naglasila je da su se obojica muškaraca potom sa lica mjesta udaljila na biciklima.

Pročitajte još

Prilikom prijema krivične prijave, ponuđena joj je ljekarska pomoć, ali je ona to odbila.

Policijski službenici su konstatovali da se događaj naveden u prijavi nije dogodio, odnosno da je podnosilac netačno naveo činjenice opisane u zapisniku o prijemu krivične prijave. Zbog toga je nadležnom državnom tužiocu dostavljen poseban izvještaj.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu