Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ŽENA MOG ŽIVOTA” Sloba Vasić opčinjen misicom iz BiH, evo kada staju na LUDI KAMEN (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: slobavasic_officia/Instagram/screenshot

Pjevač Slobodan Vasić već neko vrijeme živi sa misicom iz Bosne u Beogradu, a najviše vremena provode u dnevnoj sobi, gdje gledaju filmove i igraju monopol.

Sloba ističe da ima osjećaj kako su njih dvoje cijeli život zajedno, a onda je otkrio kako je došlo do njihovog upoznavanja, piše Kurir.

– Iskreno, osjećaj mi je kao da smo zajedno cijeli život. Vrijeme koje provodimo zajedno odaje takav utisak. Stalno smo zajedno. Sve što je vezano za nju mi se na njoj dopalo. U svakom smislu sam opčinjen njenim likom i djelom. Upoznali smo se u jednom klubu i to sasvim slučajno. Tu noć nisam ni bio vezan za pjevanje, izašao sam malo sa društvom i vidjeh ženu mog života. Što sam joj odmah i rekao – rekao je Sloba, a onda se nadovezao da je Jelena veoma romantična osoba.

– Svaki trenutak sa njom je poseban. Vrlo je romantična i zna da ugodi i da se podvuče pod kožu. Prosto ne znam kako da izdvojim samo jedan trenutak kada ih je bilo mnoštvo – zaključio je Sloba.

Kada je u pitanju njihov dom koji odiše luksuzom, najviše vremena provode u dnevnom boravku gdje gledaju serije, filmove i igraju karte.

– Najviše vremena provodimo u dnevnom boravku. Gledamo serije, filmove, igramo monopol, kartamo se. Zabavljamo se na svaki mogući način i tako provodimo vrijeme.

Na pitanje kada će stati na ludi kamen odovara:

– Planiramo, naravno. Zaista sad ne bih mogao ni da zamislim život bez nje. Ali imamo još uvijek neke prioritete, kao što je njen fakultet. Kada se to završi i ja ispunim još neke stvari koje sam sebi zadao kao bitne, onda ćemo mirno da se ostvarimo i na tom polju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO