Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

Žena skočila sa mosta u nabujalu Drinu

Hronika
Autor:

Foto: V.L./RAS Srbija

J. Đ. (41) iz Bajine Bašte pronađena je sinoć mrtva u toku Drine pošto je juče, najvjerovatnije skokom sa mosta, izvršila samoubistvo.

Ni manjeg mjesta ni više nesreća za kratko vrijeme, današnji je komentar maltene svih Bajinobaštana, koji će J. Đ. kao petu mladu osobu, za samo nekoliko dana, ispratiti na vječni počinak.

Razlog zbog čega je ova žena digla ruku na sebe još uvijek je nepoznat, ali oni koji su je poznavali kažu da je J. Đ. bila depresivna zbog smrti oca. Bajinom Baštom kruže neprovjerene priče da je prethodno svom suprugu, sa kojim ima malo dijete, rekla da ide kod majke i da će se vratiti za sat vremena, a potom se bacila sa mosta koji iz Bajine Bašte vodi prema Skelanima.

Njeno beživotno tijelo nabujala Drina izbacila je par kilometara nizvodno, uz obalu rijeke blizu kućice na Drini, piše Blic.

Ovim je nastavljeg tragičan jul u Bajinoj Bašti koji je odnio pet života. Dvoje mladih stradalo je u saobraćajnim nesrećama – jedna djevojka u Skelanima, a mladić u Bačevcima, dok su dva mlađa muškarca preminula usred srčanog udara.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO