Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŽENA SLUTILA NAJGORE Supruga od ranog jutra zvala Šabana Šaulića i bio je NEDOSTUPAN, od KUMA SAZNALI DA JE POGINUO

Hronika
Autor:

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

U 67. godini u tragičnoj saobraćnoj nesreći u Njemačkoj poginuo je čuveni pjevač narodne muzike Šaban Šaulić.

Čovjek, uz čije smo se pjesme voljeli, slavili, plakali i tugovali, ostavio je iza sebe veliku porodicu sa kojom je decenijama dijelio svoje uspone i padove na čelu sa obožavanom suprugom Gocom.

Porodica Šabana Šaulića oglasila se nakon stravične nesreće zajedničkim saopštenjem u kojem su satkali svu bol koju u ovim trenucima osjećaju, piše Blic.

Kako saznajemo, porodica Šabana Šaulića jutros je bezuspješno pokušavala da dobije pjevača na telefon, koji je trebalo da bude na aerodromu.

Supruga Gordana zvala je Šabana kako bi ga dočekali u Beogradu kada se vrati sa nastupa, ali je bio nedostupan.

Kako dalje saznajemo, porodici Šaulić kum je javio da je Šaban imao tešku saobraćajku, da je u bolnici, a potom i da ga je srce izdalo, te da je preminuo.

Muk u porodičnoj kući, najbliži odlaze u Njemačku

U porodičnoj kući Šaulića okupljaju se mnogobrojni prijatelji i članovi porodice koji su došli da izjave saučešće, a Šabanova supruga Goca i naslednici Mihajlo, Ilda i Sanela u ovim trenucima spremaju se da krenu na aerodrom.

Foto: RAS Srbija

U dvorištu kuće Šabana Šaulića nalazi se veliki broj ljudi, u tišini se služi kafa i rakija. Šabanova kćerka Ilda Šaulić sa suprugom se nalazi u domu, a od članova najuže porodice iz kuće je na kratko izašao samo Šabanov sin Mihajlo.

Kako je “Blic” saznao sa lica mjesta, porodica se u ovim trenucima sprema za polazak na aerodrom, odakle će odletjeti za Njemačku.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO