Zabava

ŽENE, OBRATITE PAŽNJU! Ovo su jasni pokazatelji da vaš partner još uvijek NIJE ZREO MUŠKARAC

Ponekad je teško iz prve znati da je neki muškarac zapravo još malo dijete. Kako ne biste završile sa nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno provjerite šta pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli dječaci konstantno ponavljaju.

ŽENE, OBRATITE PAŽNJU! Ovo su jasni pokazatelji da vaš partner još uvijek NIJE ZREO MUŠKARAC
Foto: Shutterstock

Izbjegavanje problema

Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se sa njima suočavaju i pokušavaju da im pronađe rješenje.

Kritikovanje

To je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

Sakrivanje emocija

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne boje se da ih pokažu i podijeliti s ljepšom polovinom.

Zanemarivanje

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom porodicom ili prijateljima, već će pokušati što bolje da vas upozna s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

Nepoštovanje

Pravi muškarac nema problema s pranjem sudova ili uzimanjem porodiljskog odmora umjesto partnerke, ako je to pametnija odluka, piše Klix. S druge strane, neko ko je još uvijek nezreo može vam na jasan način dati do znanja da vas ne smatra ravnopravnom i da ne namjerava umjesto vas da radi “ženske” poslove.

Svađanje s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog dana bi tako mogli da se ponašaju i prema vama ili možda prema vašoj djeci.