Magazin

"Zgodna podloga" Istraživanje pokazalo koje je najbolje mjesto u kući za VOĐENJE LJUBAVI

Iako mnogi smatraju da je spavaća soba broj jedan za seks, istraživanje je pokazalo da to baš i nije tako, jer jedno mjesto je bolje.

"Zgodna podloga" Istraživanje pokazalo koje je najbolje mjesto u kući za VOĐENJE LJUBAVI
FOTO: FREEPIK

Kada je riječ o najpopularnijem mjestu za seks u kući, većini prvo na pamet pada spavaća soba.

Ipak, kako je pokazalo istraživanje, to nije tačno. Prema riječima seksualnih terapeuta, ključ održavanja vašeg seksualnog života je u novitetu.

Bilo da to znači isprobavanje novih poza u krevetu, različitih tehnika predigre ili neistraženih lokacija, nešto novo će zagarantovano ostaviti vas i vašeg partnera da žudite jedno za drugim.

Pročitajte još

A, prema novom istraživanju, mnogi milenijalci već su oduševljeni cijelim novim trikom, piše Women's Health.

Istraživanje koje je sproveo Skyn ​​Condoms pokazalo je da 78 posto ljudi od 18 do 34 godine začinjavaju stvari vođenjem ljubavi u dnevnoj sobi.

Ostala mjesta za seks uključivala su tuš (74 odsto je reklo da se vole okupati dok vode ljubav), zatim auto, praonica veša, spoljašnji prostor i plaža. Pretpostavka je da je plaža posljednja, jer pijesak na pogrešnim mjestima nije tako zabavan – a takođe je i prilično prljav, prenosi B92.

Muškarac i žena u krevetu
FOTO: ASK YOUR DIET ONLINE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Međutim, ne mora to biti isključivo dnevna soba, što se tiče kuće.

Stručnjakinja za menopauzu i libido, doktorka Shahzadi Harper, tvrdi da je kuhinja najbolje mjesto u kući za vođenje ljubavi.

Iako bi možda, na prvu loptu, svi odustali od ovog prijedloga, jer se po pitanju higijene ne čini kao idealan izbor, doktorka Harper tvrdi da seks u kuhinji ima jednu veliku prednost za razliku od onog na krevetu – mnogo je bolji za sagorijevanje kalorija!

– Kuhinja je najbolja prostorija za seks, a kuhinjski sto ili radna površina uvijek su zgodna podloga – kaže ona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu