Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ŽICE POČELE SAME DA IZLAZE” Lepa Brena progovorila o zdravstvenom problemu (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Lepa Brena pretprošlog je vikenda u zagrebačkoj Areni napravila dva koncerta za pamćenje te okupila više od 30.000 fanova koji vole njenu muziku.

Pjevačica je vrlo zadovoljna nastupom, a u emisiji na svojoj televiziji otkrila je da je u Zagrebu pjevala samo sedmicu nakon što je operisala ruku.

– Imala sam problem s desnom rukom, konkretnije, s laktom desne. Počele su mi smetati žice i šaraf koje mi je ljekar ugradio prije nekoliko godina kada sam slomila lakat desne ruke. Te žice su počele same izlaziti. Kako mi je to doktor objasnio, moje tijelo je počelo odbacivati strano tijelo iz organizma. Mi smo se dogovorili da se ta operacija vađenja žica dogodi 24. ili 25. decembra, međutim, budući da su te žice počele same izlaziti, naprosto sam donijela odluku da sedam dana prije koncerta napravim kratku operaciju – kazala je Brena za ”Grand”.

Pjevačica je kazala da je to surovost profesionalizma i života muzičara, ali i da je sve to napravila zbog ljubavi prema svojoj publici.

– Bio je dogovor da to ostane naša mala tajna, a ja sam, vjerujući da ću se brzo oporaviti, odlučila ispričati šta je bilo jer nikad pred svojom publikom nisam imala tajni – zaključila je.

(Index)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO