Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŽIVA MUMIJA Medvjed mu polomio kičmu i ostavio ga kao OBROK ZA POSLIJE, a onda se desilo ČUDO

Svijet
Autor:

Foto: Tanjug/AP

Rus koji je izgledao kao živa mumija spasen je iz medveđe jazbine u kojoj je proveo mjesec dana nakon što mu je predator polomio kičmu i ostavio ga unutra, kao „obrok za poslije“.

Čovjeka, koji je identifikovan samo kao Aleksandar, su pronašli lovački psi u ruskom regionu Tuva, blizu granice sa Mongolijom.

Lovci su prvo mislili da je tijelo mumuficirano na suvom vazduhu, ali su ubrzo shvatili da je čovjek još živ.

Na šokantnom snimku se vidi da je Sleksandrovo tijelo bilo prekriveno suvom krvlju i zemljom, njegova koža je bila potpuno bijela i jedva je mogao da otvori oči.

Doktori kažu da može da pomjera ruke, otvara oči i govori, ali da je pored toga nepokretan i iscrpljen.

Mrki medvedi su poznati po tome da djelimično ili potpuno „sahrane“ svoj plijen i da se tek danima ili nedjeljama kasnije vrate da ga pojedu. Oni to rade da bi sakrili plijen od lešinara dok se meso raspada i postane dovoljno „zrelo“ da ga lakše pojedu.

Aleksandar je rekao da je pio sopstveni urin da bi preživio i da je sve vrijeme strahovao da će se medved vratiti da ga dokrajči.

Ljekari smatraju da je pravo čudo što nije mrtav i da im nije jasno kako je uspio da preživi toliko dugo.

Aleksandar je pronađen kada su lovački psi uletjeli u pećinu i odbijali da izađu. Lovci su zatim ušli za njima, a čovjeka koga su našli opisali su kao “živu mumiju”.

(Dejli mejl)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO