Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŽIVE GOLI, A ŽENE RAĐAJU U DIVLJINI Najbizarniji rijalitiji poslije kojih će vam se SVE SMUČITI (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Naked&Afraid/Instagram/Screenshot

Da su ljudi spremni učiniti sve za popularnost, pokazuju brojni rijaliti formati koji se emituju na televiziji. Najnoviji ekstravagantan šou zove se “Rad ljubavi” u kojemu se 15 muškaraca, kroz raznolike zadatke, bori koji će od njih kandidatkinji Kristi Kacman (41) napraviti dijete.

Glavna protagonistkinja Kristi bila je u braku šest mjeseci, no taj odnos nije prošao slavno. Čim se razvela, prijavila se u rijaliti jer joj otkucava biološki sat. Kristi već ima iskustva pred kamerama jer se takmičila 2007. godine u šou “Mladoženja”, prenosi Blic.

– Mislim da je “Rad ljubavi” prikladniji šou za mene. Biti odbijen pred milionima gledalaca nije baš zabavno – kaže Kacman. Prva epizoda već je donela mnogo iznenađenja. Muškarci, ne znajući šta ih čeka, stajali su u redu da doniraju sjeme u čašu, koja se potom odnela na analizu kako bi vidjeli koji je kandidat koliko plodan. Ako neko nije plodan, automatski napušta šou. Muškarci će morati pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene, paziti na nekoliko djece. Spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

No ako ste pomislili da je to vrhunac bizarnosti u rijalitima, prisetimo se nekih formata koji su još pre ugledali svetlost dana. Prije nekoliko godina emitovao se šou “Rođeni u divljini”, u kojemu su žene rađale u prirodi, a sve je snimila kamera. Žene su svojevoljno odbile poroditi se u bolnici, nego su otišle u divljinu, kilometrima daleko od drugih ljudi.

Jedan od bizarnijih rijalitija je svakako “Goli i preplašeni”, koji je sa emitovanjem počeo 2013. godine. Amerikanci su se dosetili kako bi mogli poslati kandidate u divljinu da vide kako će preživeti goli. Morali su si sami izgraditi utočište te se obezbijediti hranom i vodom. Jedino što su sa sobom mogu imati su kamera i mikrofon. Iako su bili goli, njihovi intimni dijelovi su se prije emitovanja cenzurisali.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO