Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŽIVOT U ZLATNOM KAVEZU 11 godina nakon razvoda bivša supruga Romana Abramoviča odlučila otvoriti dušu

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Irina Abramovič rastala se od Romana Abramoviča 2007. godine. Svi su tada glasno pitali “Koliko je dobila?”, a u prvom intervjuu 11 godina kasnije ona kaže: “Mnogo, dobila sam slobodu”.
Nekadašnja stjuardesa udala se za perspektivnog biznismena 1991. godine. Intervju je dala za “Russian Tatler” koji je napisao:

“Ako postoji idealan razvod to je onaj koji su imali Roman i Irina”.

Njih dvoje javno nikada nisu rekli nijednu ružnu riječ o onom drugome, a petoro djece odgajaju zajednički. Irina živi u Londonu, a svoju intimu itekako čuva od javnosti.

Nema nalog ni na jednoj mreži, a rijetki bilježe samo kako ona uživa u luksuzu poslije razvoda. Iako je do sada izbjegavala da govori kao bivša žena vlasnika “Čelzija”, sada je pristala jer je željela da govori o svojoj uspješnoj djeci.

-Najstarija Ana ima 26 godina i diplomiraće na Kolumbija Univerzitetu. Arkad ima 25 godina i već radi. On je uspješan biznismen. Sofija je na “Royal Holloway” Univerzitetu u Londonu. Arina planira da studira zoologiju u Australiji, a Ilaj ide u školu u Londonu- rekla je njihova majka.

Priznala je da ona i Roman zajedno uče djecu da budu ljubazni, saosjećajni, da steknu radne navike i bore se u životu.

Ni ovom prilikom nije mnogo govorila o sebi i bivšem, ali je priznala da ima vremena za sebe, sport, prijatelje, da joj prijaju putovanja, upoznavanje različitih kultura i običaja.

“Moj dom je uvijek otvoren za moje prijatelje. Više volim da ugostim ljude, nego da izlazim”.

Irina kaže i da je zanima sve što je čini iskreno srećnom, Bog, djeca, prijatelji, skuplja ruske i vizantijske ikone, prenosi B92.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO