Zabava

Životni preokreti do kraja godine: Nekim znakovima se smiješi ljubav, nekima novac

Pojedince čeka sreća u materijalnim stvarima. Zahvaljujući stečenoj financijskoj nezavisnosti, imaće priliku da vode stil života o kojem su dugo maštali. Drugima će procvjetati porodični odnosi, ljubav...

Životni preokreti do kraja godine: Nekim znakovima se smiješi ljubav, nekima novac
FOTO: SHUTTERSTOCK

U novembru i decembru promijeniće se život svih horoskopskih znakova, ali ne brinite, biće to dobre promjene. Horoskop otkriva kakva sreća vas očekuje, a mnogi će imati i više sreće nego u prethodnih 10 mjeseci.

1. Ovan, Rak, Vaga, Jarac

Kraj godine ovim znakovima donijeće puno romantike. Oni zapravo neće imati vremena niti da shvate šta se zapravo događa. Na ljubavnom polju sve će im se promijeniti i to brzinom svjetlosti. No, ne morate da brinete. Promjene će biti pozitivne i donijeće vam sreću i energiju. Osim ljubavi, moguće je da vas u decembru očekuju neke lijepe stvari na finansijskom polju i razvoju karijere. Preseljenje u novi dom i kupovina automobila mogu nekima biti savršeni poklon.

2. Blizanci, Djevica, Strijelac, Ribe

Astrolozi predviđaju da će ovi horoskopski znakovi krajem godine biti vrlo srećni jer ih čeka nevjerovatna sreća u novcu. Zahvaljujući stečenoj finansijskoj nezavisnosti, oni će imati priliku da vode stil života o kojem su dugo maštali. U profesionalnom smislu, za njih će sve ispasti i bolje nego što su zamišljali. Projekti koje ste započeli biće izuzetno uspješni i nastavićete sa uspjehom na polju karijere. Svaki korak vas približava uspjehu i pobjedi – samo treba da promjenama kažete “da”.

3. Bik, Lav, Škorpija, Vodolija

Ovi znakovi mogli bi da ostvare neostvarene želje na porodičnom planu. Odnosi će im postati topliji i iskreniji, a biće usmjereni jedni na druge. Odnosi roditelja i djece postaju bliži nego ikad, pronalazite zajednički jezik i odbacujete sve sumnje u svoje odluke i postupke kao roditelja. Neophodno je da zaboravite nepotrebne strahove i da se radujete dobrim vijestima. Očekuje vas neizreciva radost, a praznična atmosfera će to samo upotpuniti, piše Superžena.b92.net.

Prihvati notifikacije