Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZLOČIN PUN KONTROVERZI Zoranu Marjanoviću prijeti 40 godina zatvora zbog ubistva supruge

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče svirepo ubio suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović, prvi put će se naći u sudnici 11. septembra u 11 sati, za kada je Viši sud u Beogradu zakazao pripremno ročište.

– Prvo, pripremno ročište biće zatvoreno za javnost jer će se na njemu Zoran Marjanović izjasniti o krivici, a tužilaštvo i njegovi branioci sudu će morati da otkriju sve dokaze koje tokom postupka planiraju da izvedu – objašnjava sagovornik i dodaje da je Marjanović obavezan da se toga dana pojavi u sudnici.

Publika, ali i javnost, poslije ovog prvog ročišta moći će da prisustvuju suđenjima.

– Najverovatnije bi svjedočenje male Jane, s obzirom na to da je maloljetna i da je praktično oštećena u ovom slučaju jer je njena majka ubijena, moglo da bude zatvoreno za javnost – dodaje sagovornik.

Foto: S. Krstić/RAS Srbija

Podsjećanja radi, Zoran Marjanović, jedini je osumnjičeni za ubistvo Jelene, čija je smrt i dan-danas za mnoge misterija i puna kontroverzi koje su ostale bez odgovora.

– Konačno, sud bi trebalo da, poslije izvođenja svih dokaza i njihove detaljne analize, u ime naroda donese odluku da li je Zoran ubio Jelenu na nasipu ili ne – kaže sagovornik Kurira upućen u postupak.

On podsjeća da suprugu pjevačice, ukoliko se dokaže da je kriv, prijeti kazna od 40 godina zatvora.

Naime, u optužnici, koja je više puta vraćana na dopunu prije nego što je stupila na pravnu snagu, navodi se da su se Zoran, Jelena i njihova kćerka Jana kobnog dana dovezli “mercedesom” do rampe stadiona u Crvenki kod Borče.

– Jelena se popela na nasip i počela da trči, a ubrzo za njom krenuli su Zoran i Jana. Kada su se sreli na oko kilometar od mjesta na kojem je ostao parkiran automobil, kako se navodi, iskoristio je njeno povjerenje, namamio je da se spusti s nasipa ka kanalu, dok je dijete ostalo da ih čeka – otkriva sagovornik detalje optužnice o kojima će Zoran morati da se izjasni.

Suprugu je, kako navodi tužilaštvo, ubio dok je ona preko kanala pokušavala da pobjegne.

(Pink)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO