Hronika

ZLOSTAVLJAO DJEVOJKU SA SMETNJAMA U RAZVOJU Iskoristio trenutak kada je ostala sama u kući, upao u sobu, pa je napao

Policija je uhapsila Z. S. (57) zbog sumnje da je dodirivao i tjerao na oralni seks djevojku čija ga je porodica angažovala za rad oko kuće.

ZLOSTAVLJAO DJEVOJKU SA SMETNJAMA U RAZVOJU Iskoristio trenutak kada je ostala sama u kući, upao u sobu, pa je napao
FOTO: ALEKSANDAR LATAS/RAS SRBIJA

Protiv muškarca Z. S. (57) iz jednog sela u okolini Požarevca pokrenuta je istraga zbog sumnje da je seksualno zlostavljao djevojku koja ima smetnje u razvoju!

Kako saznajemo, porodica žrtve je prošle nedjelje policiji prijavila Z. S., poslije čega su mu stavljene lisice na ruke, a iako se najprije sumnjalo da je silovao žrtvu, utvrđeno je da silovanja nije bilo, pa se tereti za krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

– Zlostavljanje se dogodilo početkom avgusta, ali je nesrećna djevojka ćutala do prošle nedjelje kada je ukućanima nekako uspjela da objasni šta joj se dogodilo. Ona je počela čudno da se ponaša, bila je uznemirena i zabrinuta. To je primjetila majka, pa ju je neprestano zapitkivala šta joj se desilo. Na kraju djevojka je nekakko uspjela da ispriča da ju je osumnjičeni namamio i da se iživljavao nad njom – kaže izvor lista Kurir.

On je za ovaj list dodao da je Z. S. neko vrijeme živio u selu i da je nadničio.

– Obavljao je razne poslove u domaćinstvima mještana. na dan kada je napastvovao djevojku bio je u njenom dvorištu da farba ogradu. U jednom trenutku ukućani su izašli, a on je to iskoristio i nasrnuo na djevojku. Namamio ju je u sobu i rekao joj “da će da joj pokaže nešto što nije videla u životu”, tvrdi izvor ovog lista.

Kako se navodi, žrtva nije znala šta se dešava, jer ima psihičkih problema.

Kako dalje, muškarac se skinuo i skinuo je i žrtvu, a potom pokušavao da je nagovori da imaju odnose.

Nakon toga, on je izašao iz kuće i nastavio da farba ogradu kao da se ništa nije dogodilo.

Napastvovana djevojka je skoro mjesec dana ćutala o zločinu, a kada je smogla snage da ispriča članovima porodice, pokrenuta je istraga.

– Z. S. je na saslušanju negirao da je djevojku silovao. Tvrdio je da ju je samo dodirivao po tijelu. Na ljekarskom pregledu utvrđeno je da ona nije silovana – rekao je izvor ovog lista iz istraga.

Nakon što je saslušan pred tužiocem, osumnjičeni je pušten da se brani sa slobode.