Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZNAČAJNO PRIZNANJE ŠKODA AUTA Postprodaja Porše BH osvojila treće mjesto u svijetu

Biznis
Autor:

Foto: Porše BH

Škoda auto svake godine bira najboljeg importera. Priznanja se dodjeljuju u pet kategorija, a biraju se među uvoznicima preko kojih je Škoda auto prisutna u 81 zemlji na svijetu.

Importer za Bosnu i Hercegovinu, Porše BH, postigao je izvanredan uspjeh zauzimanjem „trećeg mjesta u kategoriji postprodajnih usluga za 2019. godinu“ u izuzetno velikoj i jakoj konkurenciji, u kojoj su, između ostalih, i importeri za Njemačku, Italiju, Veliku Britaniju, Španiju.

– Vrlo smo uzbuđeni i sretni što smo osvojili treće mjesto na svjetskom nivou u segmentu Škoda postprodajnih usluga. Ovo priznanje se dodjeljuje kroz analizu mnogo segmenata poslovanja: promet Škoda Originalnih dijelova i opreme, zadovoljstvo kupaca u ovlaštenim Škoda servisima, digitalni svijet (Škoda connect), mobilna garancija, ispitivanje zadovoljstva kupaca Škode, „tajni kupci“, sprovođenje radioničkih akcija proizvođača, pravovremena i stručna edukacija zaposlenih u trgovačkoj mreži, blagovremeno i stručno provođenje garantnih zahtjeva, razvoj Škoda mreže u BiH, itd. – ističe Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje u kompaniji Porše Bosna i Hercegovina.

Foto: Porše BH

Ova izuzetna nagrada je priznanje za rad, trud i zalaganje svih zaposlenika Sektora Postprodaje u ostvarivanju ciljeva i sprovođenju smjernica od strane Škoda auto, ali i ostalih marki (VW putnička vozila, VW privredna vozila, SEAT, Audi i Porše) koje zastupa Porše BH kao uvoznik, dodaje Kozadra.

– Ovlaštena mreža Škoda servisa u Bosni i Hercegovini obuhvata 16 servisa strateški raspoređenih po cijeloj BiH. Sektor Postprodaje Porše BH, koji broji 24 zaposlena, brine o mreži ovlaštenih trgovaca, ali i o krajnjim kupcima Škoda automobila. Tim Postprodaje, zajedno sa zaposlenima iz drugih timova unutar Porše BH, konstantno se edukuje i neprestano radi na usvajanju novih tehničkih dostignuća u svijetu automobilizma. Naše znanje nesebično prenosimo i na zaposlene u ovlaštenoj prodajno-servisnoj mreži, jer bez njih ni mi ne bi mogli raditi. Zbog toga ovo prestižno priznanje prihvatamo kao nagradu za sve nas, kako za Porše BH, tako za ovlaštenu prodajno-servisnu mrežu Škoda u BiH – ističe Omer Kozadra.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO