Sudbine

“Znak da ćemo zauvijek biti pod jednim krovom” Usvojili sedmoro braće i sestara koji su godinama bili razdvojeni (VIDEO)

Par iz Sjevernog Teksasa usvojio je sedmoro braće i sestara Filipinaca koji su bili razdvojeni više od dvije godine.

“Znak da ćemo zauvijek biti pod jednim krovom” Usvojili sedmoro braće i sestara koji su godinama bili razdvojeni (VIDEO)
FOTO: FOX 7 AUSTIN/YOUTUBE/SCREENSHOT

Kris i Džesika Milam iz okruga Denton odlučili su da odgajaju dva brata i pet sestara, starosti od pet do 12 godina, koji su bili razdvojeni u tri različita hraniteljska doma u Teksasu.

Par je prošao kroz osmomjesečni proces usvajanja i odveo kući braću i sestre za koje su rekli da su im “namijenjeni”.

Pročitajte još

– Od trenutka kada sam pročitala njihove profile, rekla sam: “O, ovo su djeca za nas”. Oni vole životinje, vole da rade, vole biljke. Imali smo praznu kuću u koju smo se upravo uselili. Odabrali smo veliku kuću, da bi bilo dovoljno prostora za sve. Mi smo samo zaposleni, tako da je malo lakše brinuti o sedmoro djece različitih uzrasta – kaže Džesika za Fox 4 News.

Sudija je najavio da bi u najboljem interesu djece bilo da paru bude odobreno usvajanje, kao i da djeci budu promijenjena imena i da proces usvajanja bude okončan, prenosi portal Ona.

– Djeca su često pitala da li mogu da pođu kući sa mnom, bar na jedan dan. Pokušavali su da pregovaraju o tome da dođu što prije. Bili su uzbuđeni što su konačno zajedno, ali i što će imati roditelje uz koje će ostati zauvijek – prisjeća se Džesika.

Ona i njen suprug prvobitno su planirali da usvoje manje djece, ali su ih okolnosti navele da promijene mišljenje.

– Ovo je znak da ćemo zauvijek biti pod jednim krovom – izjavila je jedna od usvojenih djevojčica.

Brat je dodao:

– Imaćemo porodicu koja će se brinuti o nama dok ne odrastemo i ne budemo mogli da se brinemo o sebi – dodao je njen stariji brat.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije