Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ZNAM KOLIKO SAM STRESA DOŽIVIO” Bane otkrio stravične detalje Mensurovog napada

Zabava
Autor:

Foto; Zadruga/Instagram/screenshot

Bane Čolak kojem je Mensur razbio glavu pošto mu je opsovao porodicu, pred kamerama je poručio da će uvijek da brani svoje pa da mu stalno razbijaju glavu.

– Nisam ga provocirao sat vremena. On je od početka rekao da ne znam šta ja radim ovdje. Onda je dobacivao Ivani. Kad sam se prijavio da čistim toalet on je rekao da čistim njegova g***a, uvijek dobacuje prvi. Dobacivao je Ivani, došlo je do svađe, govorio mi da neću smjeti da uđem u Beograd i u svoj grad, onda sam se povukao u toalet, on mi je govorio da neću vidjeti porodicu, prijetio mi je i meni i mojoj porodici i Ivani. Onda je aludirao na Ivanu da je pjevaljka… Edo je rekao da nije ništa slagao, ja sam to prokomentarisao, da neki muškarac može da se skloni dok se Mensur dere na Draganu – rekao je Bane, piše Blic.

– Mensur je ćutao dok se Dragana drala na njega, nemoj da lažeš – dobacio je Edo.

– Dragana je urlala na Mensura, u pravu si… Ne mogu sad s tobom da se raspravljam. Jasno mi je da se Edo plaši Mensura i brani ga i kad je u pitanju njegova djevojka. Zbog nje je taj neki sinoćni konflikt počeo. Nas dvojica smo odavno imamo sukob. Koliko je on psovao moju majku, ja sam njegovu. Prijetio mi je. Opsovao mi je majku i ja sam njemu, onda je on skočio vidjeli ste. Meni je Ivana najbitnija ovdje, poslije moje porodice možda najbitnija osoba u mom životu, znam koliko je temperamantna, plašio sam se da će ona njega nečim da pogodi, da ona bude kažnjena. Znam koliko je osjećajna, nisam mislio na sebe iako je ovo za mene trauma, ovo je već drugi put da mi je glava ušivana. Ovo je bilo 2 centimetra od te rane. Nije mi bilo do mene, vidio sam da krvarim, nisam osjećao bol. Ja znam koliko sam stresa doživio kao i moja porodica. Ne da imam strah, nego ću mu uvijek odgovoriti, svakim nasrtajem će svoj položaj pogoršati, uvijek ću stati u odbranu sebe svoje porodice i svoje djevojke pa makar mi još sto puta otvorili glavu – zaključio je Čolak.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO