Zabava

"Znao sam tu njenu tajnu i još dosta njih" Bivši dečko Mine Vrbaški se oglasio nakon što je otkrila da je bila silovana

Učesnica "Zadruge", Mina Vrbaški šokirala je sve kada je u potresnoj ispovijesti otkrila da je bila silovana, i da je tu njenu tajnu Vladimir Tomović otkrio Filipu Caru, te su je navodno ucjenjivali.

"Znao sam tu njenu tajnu i još dosta njih" Bivši dečko Mine Vrbaški se oglasio nakon što je otkrila da je bila silovana
FOTO: _MINA.OFFICIAL__/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Sada se ovim povodom oglasio i Minin bivši dečko Mensur Ajdarpašić. Poznato je da su Mensur i Mina bili u vezi, koja se na buran način završila.

– A dobro, to je taj kult ljudi, Čolak, Tomović, Bora, Mina… Mislim, problem između njih i njihovih očekivanja međusobno… Ali jedna potajno najveća ljubav ikad u Zadruzi, Vladimir i Mina, ma nemojte mi reći da je do toga došlo… Znao sam ja tu njenu tajnu i još dosta njih. Ali nije mi stalo do male Mine Vrbaški kao njemu, niti mi išta znači da bih bilo šta iznosio, pored svih neistina koje je rekla o meni i našem odnosu. Oni se vole, slabi su jedno na drugo… Baš šteta, a obećali su jedno drugom dosta, da bi djeca Vrbaški i Tomović trčala po Bartuli sad. Nego dobro, ovo je još jedna u nizu njihovih tajni. Nije moja stvar. Da žive u Bartuli u bungalovima. Rođeni jedno za drugo! Najskladniji par ikada, javnost nije vidjela toliko slične osobe u istoriji rijalitija. No naposlijetku bi oni kao Miljana u rijalitiju bili sa djecom. Kad tad bi on to rekao (tajnu), vjerujte mi – rekao je Mensur za Pink.

FOTO: TV PINK/SCREENSHOT
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Podsjetimo, Mina je sinoć zadrugarima kroz suze otkrila svoju tajnu.

– Ljudi, vi ne znate meni nije ni do čega. Meni je Filip onda prijetio, ja kada sam radila nešto loše, ja se nisam bavila prostitucijom ni mjesec dana, ja sam pobjegla iz toga jer sam bila silovana od strane dva muškarca koja su me pretukli, i kada me je pljunuo, on je tada meni rekao da sam silovana, da su pi**li po meni, da su me ponižavali, meni je on to govorio, a mene to boli – pričala je Mina zadrugarkama.

– Meni su prijtili, moja majka mene brani, to je moja trauma, mene su silovali, a prvo mi je Tomović prijetio, pa Filip koji me je pljuvao, ja to nisam zaslužila – govorila je Mina, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije