Zabava

Zorica nakon rijalitija: Ako ne počnem da pjevam ČEKAJU ME MALINE

Pjevačica Zorica Erić, nekadašnja učesnica "Grandovog" takmičenja "Nikad nije kasno", donedavno je bila dio rijalitija "Zadruga 4", a sada je sumirala utiske o svom učešću i progovorila o planovima za budućnost.

Zorica nakon rijalitija: Ako ne počnem da pjevam ČEKAJU ME MALINE
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Zorica je rekla da sada planira da snimi nekoliko pjesama, ali da je svjesna rizika koji trenutno nosi posao pjevača, budući da zbog pandemije korona virusa oni već više od godinu dana ne nastupaju.

– Dalje ništa ne zavisi od mene, ni od nas, već od situacije sa koronom. Svakako ću snimiti pjesmu kod Ace Sofronijevića, imam dvije u užem izboru. Nadam se da sam još uvijek dobro došla na Grand TV da promovišem. Ako ne počnemo da radimo, čekaju me maline u mom rodnom kraju – iskrena je bila pjevačica za Grand Online.

Kako kaže, nije se pokajala što se oprobala u rijalitiju.

– Nisam se pokajala zbog učešća jer ničim nisam osramotila ni svoju porodicu, ni sebe. To mi je bilo najvažnije. Sam rijaliti je vrlo kompleksan projekat. Mnogo drame, mnogo svađa bez nekih konkretnih povoda, različiti profili učesnika na jednom mjestu… utisci o samom projektu nisu loši, dok o učesnicima nemam baš isto mišljenje – rekla je Zorica.

Pročitajte još

Ona je prokomentarisala i vezu repera Nenada Aleksića Ša sa Tarom Simov, sa kojom je pred kamerama prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić.

– Što se Tare i Ša tiče, do skoro sam vjerovala da je ljubav u pitanju. Odnedavno imam utisak da se Tara igra sa njim. On se gubi, tone sve dublje… Zaista mu želim sve najbolje, ali mislim da ga pakao čeka tek po izlasku. Tara je posebna priča. Ja iskreno vjerujem da je ona generalno dobra osoba i dobar prijatelj, ali je odrasla u nekim čudnim okolnostima na osnovu kojih daje sebi za pravo da se ponaša kao divljak. I dalje stojim iza svoje izjave da je ona zapravo samo dijete koje je željno ljubavi i pažnje. Ša je u principu potpuno ok lik, ja ga gotivim kao izvođača od ranije, pa sam malo pristrasna. Ovo što je uradio svakako nije za pohvalu, ali mislim da će ispraviti sve greške koje je učinio – završila je Zorica.