Hronika

ŽRTVA POMAHNITALOG LJUBAVNIKA Porodica ranjene pekarke ne želi da priča o PUCNJAVI

Stanje joj je i dalje teško, kaže svekar Gordane Kukolj (37), pekarke iz Bariča, koju je prije oko 20 dana ranio bivši ljubavnik Ahmo Huseinović (60). Pomahnitali muškarac je nakon toga, usred pekare, pucao sebi u glavu.

ŽRTVA POMAHNITALOG LJUBAVNIKA Porodica ranjene pekarke ne želi da priča o PUCNJAVI
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Reporteri Blica pokušali su juće da razgovaraju sa porodicom Kukolj, ali se na vratima pojavio njen svekar koji je kratko rekao da porodica ne želi ništa da priča o ovom jezivom napadu.

Pročitajte još

Onako je, stanje je prilično teško, ali se malo oporavila – rekao je on kratko, a potom je dodao:

“Istina će polako isplivati, pa ćemo vidjeti gdje smo”.

Ahmo Huseinović, koji je takođe u braku i ima dva sina, sa intenzivne negdje prebačen je na odjeljenje gdje se polako oporavlja od rana koje je sam sebi nanio.

On, međutim, neće biti pušten kući, već će, kada se bude oporavio, biti priveden u tužilaštvo na saslušanje. Očekuje se da Huseinović tada objasni zašto je pucao u Gordanu, pa u sebe.

Jeziva drama odigrala se 25. oktobra oko 11 časova u pekari u Radničkoj ulici, kada je u lokal u kom Gordana radi Huseinović upao naoružan. On je počeo da prijeti nesrećnoj ženi, a potom je u nju ispalio dva hica. Nesrećna žena uspjela je da se zaštiti rukama, pa je od zadobijenih povreda uspjela da se oporavi. Kada je pala na zemlju, Huseinović je usred pekare sebi pucao u glavu. Jeziv prizor zatekao je taksista koji je video da se nešto strašno dešava, pa je utrčao u pekaru.

On je zatekao muškarca u lokvi krvi s jedne strane pulta, i ranjenu ženu s druge.

Hitna pomoć i policija ubrzo su stigli na lice mjesta.

Sastanak sa mužem i ljubavnikom

Kako je nakon pucnjave otkriveno, Gordanin suprug znao je da je ona imala neku vezu sa Ahmom. Prema nezvaničnim informacijama, on, Gordana i Ahmo su čak dan ranije sjedili i razgovarali o cijeloj situaciji, i Gordana mu je rekla da ne želi da ostavi supruga i da prestane da joj šalje poruke. Nakon toga ona je sa mužem otišla u policijsku stanicu kako bi se raspitala šta da radi ako Huseinović nastavi da je uznemirava. Ona tada nije podnijela prijavu protiv njega.

Ahmo je sutradan Gordani poslao poruku da je pita što se ne javlja, a kako mu nije odgovarala na poruke, on je došao naoružan u pekaru, u kojoj ona radi godinama, i otvorio je vatru na nju, a potom je pokušao da se ubije.