Zabava

ZVAĆE SE KAO JEDAN ZADRUGARKIN BIVŠI Maja Marinković i Janjuš daju imena bebi (FOTO)

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sve češće pričaju o mogućnosti da se ostvare kao roditelji.

ZVAĆE SE KAO JEDAN ZADRUGARKIN BIVŠI Maja Marinković i Janjuš daju imena bebi (FOTO)
FOTO: TV PINK SCREENSHOT

Janjuše, napravi mi bebu. To bih baš voljela. Zrela sam i voljela bih da imam dijete. Želim da mi se to ostvari sa tobom. Zamisli da imamo jednu malu bebicu. Bilo bi nam savršeno. Poslije bismo mogli i svadbu da napravimo, ovdje u rijalitiju. Što da ne probamo? Molim te, Jaki, umiljavala se Maja Janjušu, kako prenosi Informer, a potom dodala:

– Kunem ti se. Želim dijete i brak sa tobom. Volim te kao Boga.

– Jesi li ti normalna?! Ti zrela za dijete?! Ti nemaš dvije daske u glavi. Ne bih ti dao mačku da čuvaš. Vjeruj mi. Ili bi je izgubila ili ubila. Ženo, juče si me pitala da li ti je novo mlijeko za tijelo prokislo. Ništa ne znaš o životu, osim da daš desetine hiljada evra na plastične operacije. Gdje takvoj osobi da napravim dijete, nisam poludio – odbrusio joj je Marko.

– Želim dječaka. Sad si razveden i nije grijeh da imamo s**s i da mi napraviš bebu – nije se dala Marinkovićeva.

– Kako bismo ga nazvali? Možda Vladimir ili Mateja? Ili Mladen, pa da mu tepamo Mlađa. Nikolica? Ima jedno 70 mogućih imena, sa toliko njih si bila, pa biraj. Ako budem spavao sa tobom i omane mi se, pa ne prekinem na vrijeme, šta ću onda? Da gajim dijete sa tobom? Ti si klinka, ne znaš gdje udaraš. Samo ti je važno da izbaciš s**e – dodao je Janjušević.