Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZVIJEZDA NA PLAŽI Političar se skinuo u kupaći, a evo šta se krilo ispod odijela

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Političar u kupaćim gaćama na plaži? Vijest vrijedna pažnje. A golišav na plaži bio je Mateo Salvini, šef partije Liga, koji nakon raspada koalicije sa pokretom Pet zvjezdica (predvodi ga Luiđi di Majo) užurbano radi da dođe do novih izbora što njegovom bivšem savezniku nikako ne odgovara.

Italijanska vlada visi o koncu. Mateo za to vrijeme obilazi Siciliju i nalazi vremena i za opuštanje.

Foto: Profimedia

E, kod ovog “opuštanje” ćemo se zadržati. Udahnite duboko, evo Matea u kupaćem kostimu.

Moramo da budemo fer prema muškarcima, i oni imaju prava da imaju stomak (iako ovakava prizor ne raduje kardiologe koji napominju da višak masti na stomaku predstavlja rizik od kardiovaskualrnih oboljenja). I oni mogu da biraju da li će imati dlake na tijelu ili ne.

A da pitamo vas, sviđa li vam se Mateov stomačić i dlačice? Slobodno gledajte koliko želite!

Foto: Profimedia

Evo još boljeg pogleda! Kako vidimo, nekim ženama se dopada Mateo bez odjeće. A jednoj posebnoj!

Foto: Profimedia

Mateo Salvini i njegova djevojka

U pitanju je voditeljka Eliza Izoardi koja je sa njim na odmoru ili kako on i njegove pristalice to zovu, na turneji po plažama.

Sa političarem su i njegova djeca iz braka sa bivšom suprugom Fabriciom, Mirta i Federiko i Mateo je veoma brižan prema njima.

Da šok bude još veći, Mateo je koliko u parilu ove godine uslikan sa Frančeskom. Baš se potpredsjednik italijanske vlade trudi da bude kontroverzan.

Turneja Salvinija traje do nedjelje, a on bi ozbiljno trebalo da se pozabavi prozivkama koje mu upužuju pristalice pokreta.

“Fašisto!!”, “Rasisto!”, tako su ga pozdravili mladi koji su otpjevali pjesmu italijanskih boraca Pokreta otpora iz Drugog svjetskog rata “Bela Ćao”, a onda pokušali da Mateu “bace” čašu vode u lice, piše Blic Žena.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO