Fudbal

KRUPA OBEZBIJEDILA PETO FINALE KUPA Mrzić: Želimo duplu krunu

Fudbaleri Krupe će peti put igrati u finalu Kupa Republike Srpske „Dr Milan Jelić“, a u prethodna četiri navrata nisu uspjeli da dođu do trofeja.

KRUPA OBEZBIJEDILA PETO FINALE KUPA Mrzić: Želimo duplu krunu
FOTO: FK KRUPA

Do nove šanse da uđu u istoriju došli su porazom od Sutjeske u Foči rezultatom 2:1, a u prvom susretu su pobijedili sa 2:0.

Gol vrijedan ulaska u finale postigao je krilni fudbaler Srđan Mrzić.

– Ovo je poraz koji ne boli. Nismo primili gol iz igre, Nikola Mojović je zatresao našu mrežu iz slobodnjaka i sa bijele tačke. Ja sam srećan zbog pogotka, ali ovo je uspjeh cijelog tima. Znamo da je ogromna želja čelnika kluba da konačno osvojimo trofej Kupa Srpske, a pokušaćemo svakako i da dođemo do titule u Prvoj ligi Republike Srpske, odnosno plasmana u Premijer ligu BiH. Mislim da smo to zaslužili, jer igramo dobro, borimo s ejedan za drugog i dajemo maksimum u svakoj utakmici. Ipak, svesni smo da će uspeh doći samo ukoliko budemo to činili u preostala četiri kola šampionata i u finalu Kupa. Igrali smo mnogo utakmica, ne znam da li smo imali dve ilitri slobodne srede, postoji umor, ali sa druge strane silno smo motivisani da dođemo do trofeja – istakao je Mrzić.

FOTO: M. JAKOVLJEVIC/ RINGIER
FOTO: M. JAKOVLJEVIC/ RINGIER

U prvenstvu Srpske 22-godišnji krilni napadač je postigao osam golova i zabilježio šest asistencija.

– Od dolaska u Kkrupu primljen sam na najbolji mogući način, a klub je organizovan na vrhunskom nivou, imamo bolje uslove nego pojedini premijerligaši. Mogu da budem zadovoljan učinkom i nisam pogriješio što sam došao u kanjon Vrbasa. Želja mi je da sa ovim klubom igram Premijer ligu, nadam se da će mi se taj cilj ostvariti, a to eventualno može samo da bude odskočna daska svima nama za transfer u neku jaču ligu – dodao je Mrzić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu