Tenis

Jelena Janković u ulozi majke: Totalno se promijenila (FOTO)

Otkako se ostvarila u ulozi majke, nekada najbolja teniserka svijeta Jelena Janković potpuno se povukla iz javnosti.

Jelena Janković u ulozi majke: Totalno se promijenila (FOTO)
FOTO: JASON SZENES/EPA

Nema je na javnim događajima, ne oglašava se u medijima i nije aktivna na društvenim mrežama. Maksimalno je posvećena svojoj ćerkici Uni koju je donijela na svijet 2021. godine.

– Jurim za djetetom, život se totalno promijenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dijete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbjedim njegu i brigu, briga o djetetu je uvijek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija, rekla je u jednom intervjuu za “Sport klub” Jelena.

Fanovi je dugo nisu vidjeli, pa je fotografija koja se pojavila na Instagram profilu jedne mlade teniserke privukla veliku pažnju.

Pročitajte još

Naime, Jelena se pojavila na dodjeli medalja u Mantovi i svi su mogli da se uvjere da je potpuno promijenila svoj stil oblačenja.

Imala je ležernu kombinaciju, karirane pantalone i crvenu rolku – potpuno drugačiji stil od onog na koji nas je navikla tokom karijere. Jelena i dalje izgleda sjajno, nasmijana je i evidentno je da joj uloga majke izuzetno prija, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu