Fudbal

"Nadam se da ću nekada biti kao oni" Jović pohvalio Benzemu i Modrića

Napadač Real Madrida Luka Jović govorio je u kakvim je odnosima sa saigračima Karimom Benzemom i Lukom Modrićem.

"Nadam se da ću nekada biti kao oni" Jović pohvalio Benzemu i Modrića
FOTO: JAVIER LIZON/EPA

Karim je u redovima Madriđana već 13 godina. Kada sam ja dolazio, oni su mi govorili da je on tu već deceniju, došao je sa 21 godinom u Real, baš kao i ja. Pitali su me i da li bih volio da budem tu kao što je on, a ja sam samo potvrdno odgovorio. Jednostavno, Benzema je neko od koga možete svaki dan da naučite nešto novo na treningu. Verovatno je on najbolji napadač u ovom trenutku na svijetu. Meni je veliko zadovoljstvo što mogu da treniram sa njim i što mogu da učim od njega. Nadam se da ću nekada uspjeti da dostignem njegov nivo i da odigram toliki broj utakmica, da postignem broj golova kao i on i da jednog dana budem zadovoljan što sam uspio u tome.

Još jedan čovjek je uz Luku u Realu. I to njegov imenjak, Modrić. O kvalitetima ovog fudbalera ne treba trošiti slova, prie svega što se radi o vanserijskom talentu, ali i o dobrom čovjeku o čemu svedoče lijepe riječi.

– Luka je neko ko me na jedan prelijep način dočekao u Realu. Mnogi su me pitali za način kako se on ophodi prema meni, ali sam mu ja i te kako zahvalan za sve što je on uradio za mene, kao i što dan danas mi pomaže u svemu. Kad god mi je potrebna neka pomoć, u bilo kom smislu, on je tu šta god da ga pitam. Prije svega, on je već ostvaren fudbaler, proglašen je za najboljeg na svijetu. Mislim da on ne bi nikad imao nekakvu zlu namjeru prema meni, što je i pokazao u prethodnom periodu. Imamo zaista fenomenalan odnos, izjavio je srpski napadač , prenosi SportBlic.