Sport

BORAC NA TEŠKOM ISPITU Subotić: Jaka odbrana donosi trijumf

Rukometaše Borca očekuje veliko iskušenje u Gračanici. Banjalučani žele da na ovom gostovanju nastave pobjednički niz i da ostanu maksimalni u prvenstvu i nakon ovog zaostalog duela 7. kola.

BORAC NA TEŠKOM ISPITU Subotić: Jaka odbrana donosi trijumf
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RAS SRBIJA

Čuvar mreže Slađan Subotić je odličnoj formi što se vidi i po broju primljenih golova, ali ističe da je to zasluga čitavog tima.

– Možemo biti zadovoljni formom i igrom u odbrani. Goran Trkulja nam je donio sigurnost i dodatni kvalitet tako da je sad sve puno lakše a i Nemanja Vučićević igra odlično. Naš pristup i jeste jaka odbrana te brza tranzicija i lagani golovi. Ono čime nismo zadovoljni i što smo ispravljali je realizacija. Igramo dobro i u napadu ali smo imali previše promašaja. Očekuje nas Gračanica koja je na domaćem parketu odlična. Trener Damir Doborac je opet napravio poletan tim. Međutim, mislim da imamo kvalitet i da uz pravi pristup možemo doći do trijumfa kojim bi ostali maksimalni i nakon ovog kola – poručio je Subotić.

Parovi zaostalih mečeva: 18.00 časova: Slavija – Sloboda, Vogošća – Sloga Doboj, Gračanica – Borac, Iskra – Bosna, 18.30: Leotar – Sloga GV.