Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DENVER U STRAHU, JOKIĆ ODLAZI Džoker prelazi u drugi NBA tim, najviše se raduju SRBI

Sport
Autor:

Foto LARRY W. SMITH/EPA

Generalni menadžer Denver Nagetsa, Arturas Karnišovas mogao bi uskoro da napusti tu ekipu. Za njegove usluge zainteresovani su Čikago Bulsi, a ta informacija zabrinula je mnoge navijače ekipe iz Kolorada, jer je Litvanac jedan od “graditelja” ovog tima koji je prošle sezone došao na korak do finala Zapada.

Gubitak Karnišovasa bio bi veliki udarac, a oni koji gledaju malo dalje u budućnost vide da bi posljedice mogle da budu mnogo veće, a to je da bi sa njim mogao da krene i as Nikola Jokić.

Nagetsi su prošle sezone bili jedan od najmlađih timova u istoriji u plej-ofu, što samim tim znači da su svijetli dani ispred ovog tima.

Novinar “BSN” Denvera Adam Mares iz zanimljive perspektive prokomentarisao vijest da Čikago hoće Karnišovasa, prenosi Sportblic.

– Čikago je najveći grad sa srpskom populacijom poslije Beograda. Tako da, ako bi uspjeli da dovedu Karnišovasa, čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih za dolazak Jokića u Denver, onda bi moja strijepnja, za Jokićev ‘prelazni rok’ 2023. godine, zvanično počela – rekao je Meres.

On se plaši da bi Karnišovas i generalno grad Čikago mogli da igraju veliku ulogu kada Jokiću istekne ugovor 2023. godine. Ipak, Meres je nakon svega što je napisao obrisao tvit jer je i sam shvatio da je rano pričati o tome.

Sa druge strane, novinar istog portala Herison Vind ne smatra da bi odlazak Karnišovasa mogao da igra toliku ulogu.

– Jokić ima još tri godine u svom ugovoru. Ne smatram da bismo o tome morali da brinemo u ovom trenutku – napisao je Vind.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO