Sport

ĐOKOVIĆ PRED MASTERS "Fizički sam spreman, ali mentalno nisam potpuno"

Novak Đoković čeka rivala u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu gdje očekuje pobjednika duela između Španca Ramosa i talentovanog Janika Sinera.

ĐOKOVIĆ PRED MASTERS "Fizički sam spreman, ali mentalno nisam potpuno"
FOTO: DEAN LEWINS/EPA

Pred start Mastersa Đoković se osvrnuo na nekoliko činjenica oko ovog turnira.

– Nisam se posebno pripremao za šljaku. Mislim da mi nije potrebna posebna priprema, niti za povratak na teren poslije pauze. Ne treba mi puno priprema da bih se osjećao dobro. U Monte Karlu se osjećam kod kuće i trenirao sam ovdje. Osjećam se dobro fizički, ali mentalno možda i nisam baš skroz spreman jer se nisam dugo takmičio. Nisam mnogo trenirao s Sinerom u posljednjih godinu i po, ali prije toga smo često trenirali zajedno. On je sjajan i fin momak koji konstantno napreduje i vrijedno trenira. Okružen je pravim ljudima. Ambiciozan je i to je dobra stvar ako želiš da postaneš šampion. Finale Mastersa u Majamiju mu je kruna karijere, a on je igrač koji konstantno pobjeđuje i ima dobre rezultate. Uvijek hoće više od onoga što je postigao i to je najbolje kod njega- istakao je Đoković.

Danas će na teren i dva tenisera iz Srbije. Mladi Miomir Kecmanović igra protiv Fabija Fonjinija, a na njegovu pobjedu kvota je 2.19, dok će se Dušan Lajović sastati sa Britancem Evansom.

Kompletnu ponudu današnjih mečeva možete vidjeti na sajtu Mozzart Bet.