Sport

ĐOKOVIĆ USKORO NA KOSOVU I METOHIJI Jelenu oduševile srpske svetinje - otkrila je kada Novak dolazi

Supruga prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića, Jelena, boravi u posjeti na Kosovu i Metohiji.

ĐOKOVIĆ USKORO NA KOSOVU I METOHIJI Jelenu oduševile srpske svetinje - otkrila je kada Novak dolazi
FOTO: JOHN G. MABANGLO/EPA

Ona je u okviru rada fondacije koja nosi ime srpskog tenisera, zajedno sa predstavnicima fondacije “Ana i Vlade Divac” i Mohanđi posjetila manastire Pećku Patrijaršiju, Visoke Dečane i Veliku Hoču.

Jelena je igrala tenis sa mališanima, a novinarima lokalnog portala “Goraždevac” poručila je da je za nju najjači utisak, da su ljudi koji su ih dočekali, bili puni ljubavi.

– Novaku ću prenijeti da mu je lijepa domovina kao i meni. Ja sam ovdje došla jednom drugom prilikom, ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju – rekla je u Velikoj Hoči Jelena Đoković.

FOTO: MARKO ĐOKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MARKO ĐOKOVIĆ/RAS SRBIJA

Istakla je i da postoji namjera da se pomogne ljudima koji žive na Kosmetu.

– Mi imamo volju, ali je samo pitanje kako ćemo to da realizujemo. Evo došla sam ovdje sa “Ana i Vlade Divac” fondacijom i sa Mohanđijem da upoznamo ljude sa kojima možemo da sarađujemo i da napravimo neke lijepe stvari za našu djecu ovdje – dodala je Jelena, prenosi Blicsport.

Na kraju posjete 55 đaka OŠ “Svetozar Marković” u Velikoj Hoči dobilo je poklone, kao mali znak pažnje ove tri organizacije, a direktor Marko Spasić se zahvalio gostima.

– Hvala fondacijama “Ana i Vlade Divac”, “Novak Đoković” i Mohanđi što su izdvojili vrijeme, te posjetili nas i našu školu. Očekujemo dalju saradnju i hvala im na izdvojenom vremenu – poručio je Spasić.

Prihvati notifikacije