Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Đurić: Radnik će ubrzo izaći iz rezultatske krize

Sport
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Radnik drma kriza rezultata. Bijeljinski tim je u prvih pet kola doživio četiri poraza i ostao na samo tri boda. Iako semberski tim dobro igra, što je pokazao i u Sarajevu nije uspio da dođe barem do boda (1:2).

Kapiten i jedan od najiskusnih fudbalera Velibor Đurić vjeruje da će njegova ekipa u narednom periodu krenuti sa osvajanjem bodova.

-Sigurno je da smo malo uzdrmani. Nije lako kad nakon pet kola imamo samo tri boda. Jasno je da smo u krizi rezultata, ali ne i igre. I prošle sezone smo u jednom periodu bili u sličnoj situaciji, pa smo se “dignuli” i zaredali sa dobrim rezultatima. Nadam se sličnom scenariju i ove sezone i vjerujem da već od naredne utakmice na svom terenu možemo da krenemo sa osvajanjem bodova, čime bi krenuli ka vrhu. Ponavljam, igra nam je dobra i vjerujem da ćemo uskoro prevazići krizu- istakao je Đurić.

Protiv Sarajeva bijeljinski tim je u drugom delu bio i bolji rival, ali je oba gola primio nakon grešaka.

-To nam se ponavlja već nekoliko mečeva. Prelako primamo golove, a nismo uspjeli da iskoristimo svoje šanse. U Sarajevu je prvo poluvreme pripalo domaćinu a drugo nama. Nakon izjednačenja smo imali šansu i da povedemo, a onda smo primili gol. Mislim da smo zaslužili barem bod, ali šta se može.

U defanzivi se osetio izostanak Miloša Simonovića.

-Sigurno da je i to jedan od razloga poraza u posljednjim kolima. Nedostaje nam njegova sigurnost u odbrani i nadam se da će i njegov povratak u tim doneti mirnoću- dodao je Đurić.

U narednom kolu Radnik dočekuje Mladost Doboj Kakanj na svom terenu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO