Fudbal

"Gdje treba da stojimo" Defanzivcu Srbije ništa nije jasno

Poslije pobjede Brazila nad Švajcarskom situacija je povoljnija za reprezentaciju Srbije, ali i dalje ostaje gorak ukus poslije velike propuštene prilike u meču protiv Kameruna (3:3).

"Gdje treba da stojimo" Defanzivcu Srbije ništa nije jasno
FOTO: ROLEX DELA PENA/EPA

Dva gola prednosti su u drugom poluvremenu olako prokockana, poslije dvije kontre Kamerunaca i neuspjelih ofsajd-zamki visoko postavljene odbrane.

Miloš Veljković je bio jedan od aktera u toj defanzivnoj liniji, ali je utisak da mu poslije meča nije bilo najjasnije gdje se tačno pogrešilo, iako mnogi upiru prstom upravo u štopersku liniju.

”Sve je brzo prošlo… Primili smo brze golove, lopta je brzo išla. Pogledaćemo snimak, ne mogu sada da pričam detaljno o uzrocima. Kad imate loptu naprijed, ispred protivničkog šesnaesterca, kad je drže Sergej, Tadić, ili Mitrović, onda je logično da i mi krenemo napred. Gdje treba da stojimo? Nisam vidio kako se sve dešavalo, moraćemo ozbiljnije da analiziramo primljene golove i uzroke remija”, rekao je Veljković novinarima, uvjeren da će protiv Švajcarske ”sve biti u redu”.

Prihvati notifikacije