Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HITAN SASTANAK Neizvjestan nastavak teniske sezone

Sport
Autor:

Foto: Scott Barbour/EPA 8.7.2020.

Nastavak teniske sezone 14. avgusta pod znakom je pitanja i postoji šansa da bude odložena, zbog čega su čelnici svjetskog tenisa zakazali hitan sastanak, piše “Marka”. Zbog loše situacije na američkom kontinentu i činjenice da i poslije nekoliko mjeseci epidemija ne jenjava, sve su glasniji navodi da teniska sezona neće biti nastavljena.

Prvi turnir, prema novom kalendaru ATP-a, trebalo bi da počne 14. avgusta u Vašingtonu, poslije čega su na programu masters u Sinsinatiju  I US open.

-Čelnici ATP-a žele da razjasne nedoumice koje profesionalni igrači imaju u vezi sa kalendarom, putem u Sjedinjene Američke Države, kao i mogućem karantinu po povratku u Evropu, kako bi nastupali na mastersima u Madridu i Rimu, odnosno Rolan Garosu- ističe Marka.

Zbog promjene bodovanja, “mnogi igrači su znajući da neće izgubiti rangirane bodove do sljedeće sezone, odlučili da se fokusiraju na evropske turnire i ne nastupe u Vašingtonu i njujorškim turnirima. Na dan finala US opena počinje turnir u Madridu, pa će najbolji teniseri morati da biraju između Evrope i Amerike.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO