Sport

IGOKEA SPREMNA ZA MEČ PROTIV BORCA Bajić: "Biće teško, ne trebamo ih gledati kroz skor"

Košarkaši Igokee ove subote od 19 časova dočekuju Borac iz Čačka u utakmici 9. kola regionalne ABA lige.

IGOKEA SPREMNA ZA MEČ PROTIV BORCA Bajić: "Biće teško, ne trebamo ih gledati kroz skor"
FOTO: KK IGOKEA/ N.VURUNA

Gostujući tim se sa samo jednom pobjedom iz sedam mečeva nalazi u donjem dijelu tabele, ali trener Dragan Bajić upozorava na oprez.

– Prvo moram da kažem da se kao trener koji ima mnogo iskustva u ABA ligi nisam nalazio u ovakvoj situaciji. Odigraćemo devet utakmica u naredne četiri sedmice i možda je to i bolje u odnosu na onaj period kada smo bili bez mečeva. Teško je održati igrače u dobroj formi ako se ne igraju utakmice. Imali smo osam igrača u polednje dve sedmice u reprezentativnoj pauzi. Kompletirali smo se polovinom sedmice i pokušavamo da se što bolje spremimo za Borac – rekao je Bajić i dodao:

– Borac ne trebamo gledati kroz njihov skor. Igraju jako lijepu košarku, postoji kontinuitet rada i kontinuitet trenera kao i činjenica da je veći dio igrača dugo na okupu. To se vidi, igraju lepršavo i znaće kazniti sve ekipe koje im to dozvole. Ovo mi je najteža utakmica od početka sezone iz svih razloga o kojima sam govorio. Nadam se dobroj reakciji, pokušali smo psihološki da pripremimo igrače. Naredne tri utakmice nam mogu donijeti puno toga i nadam se da ćemo već protiv Borca krenuti tu mini seriju pobedom i da ćemo krunisati sve dobro što radimo od početka sezone – rekao je trener Igokee Dragan Bajić.