Sport

IRONIČAN ILI ČUDNO INFORMISAN Ranijeri: Znam kako Marković igra karte, da voli karaoke, ali KAKO IGRA FUDBAL ne znam

Srpski fudbaler Lazar Marković koji je posljednje pojačanje Fulama svoju posljednju utakmicu u dresu Liverpula odigrao je 2015. godine, a ni poslije toga nije puno igrao u drugim klubovima čiji je dres nosio.

IRONIČAN ILI ČUDNO INFORMISAN Ranijeri: Znam kako Marković igra karte, da voli karaoke, ali KAKO IGRA FUDBAL ne znam
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Zanimljivo da su trenera “kotidžera” Klaudija Ranijerija pitali o kvalitetima nekadašnjeg igrača Partizana, on je dao nevjerovatan odgovor.

Mogu samo da pretpostavim da je riječ od dobrom fudbaleru. Znamo da je riječ o igraču koji zna dobro da igra karte, posebno Uno. Znamo da nosi kišobran kad pada kiša i srdačno ga ponudi onima koji ga nisu ponijeli. Znamo da uvijek pita ljude kako su i da ih sluša. Znamo da uvijek nosi svoje kese u kupovinu kako ne bi kupovao plastične. Znamo da voli karaoke… Međutim, kad je riječ o fudbalu, niko nije siguran u čemu je zaista dobar. Razgovarao sam s mnogima, ali niko nije mogao da se sjeti kako Marković igra fudbale – rekao je Ranijeri, a prenijeli su engleski mediji.

Podsjetimo, Marković je krajem januara pojačao Fulam, gdje će mu saigrač kao nekada u Partizanu biti Aleksandar Mitrović.

(Index.hr)