Sport

Ivanić: Zvezda je dodatni iskorak u karijeri

Crvena zvezda je predstavila i posljednje pojačanje pred nastavak takmičenja. Po narodnoj”treća-sreća” Beograđani su napokon uspjeli da potpišu veznog igrača Mirka Ivanića, koji je bio velika želja trenera Vladana Milojevića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

Ivanić: Zvezda je dodatni iskorak u karijeri
Foto FK Crvena zvezda / promo

Mladi igrač će u nastavku nositi dres sa brojem 8.

Srećan što sam zadužio dres velikog kluba. Jedva čekam da se pridružim saigračima i uklopim u ekipu. Ne mogu da dočekam prvu utakmicu . u izboru novog kluba presudila je želja da napravim dodatni iskorak. Kad sam odlazio u BATE znao sam šta želim i sad sam spreman za izazov u Zvezdi – rekao je Ivanić na predstavljanju.

Ivanić ističe da je došao spreman i da je odradio pripreme sa bivšim klubom. U Zvezdi ga je sačekao i Nemanja Milunović, sa kojim je bio saigrač.

– Spreman sam ali odluka o nastupima je isključivo na treneru Vladanu Milojeviću. Na šefu je da odluči na kojoj poziciji ću igrati, videćemo. Meni je najbitnije da igram, da se priključim ekipi i uklopim što prije.  Tu sam da radim i čekam šansu. Naravno da mi puno znači što je Nemanja tu, igrali smo tri godine zajedno. Nije mi rekao ništa novo što nisam znao o Crvenoj zvezdi, jer sam došao u veliki klub. Koliko smo bliski govori i da sam bio uz njega prilikom rođenja oba djeteta – završio je Ivanić.