Sport

IZ SVLAČIONICE BORCA Dragišić: Dobro smo se snašli, nije bilo bliskih kontakata s navijačima

Fudbaleri Borca će, sasvim je izvjesno, osvojiti tri boda nakon što je meč u Mostaru protiv Veleža prekinut u 83. minutu pri vođstvu Banjalučana od 2:0.

IZ SVLAČIONICE BORCA Dragišić: Dobro smo se snašli, nije bilo bliskih kontakata s navijačima
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Fudbaleri Borca su se nakon incidenta povukli u svlačionicu, a mi smo uspjeli kontaktirati pomoćnog trenera Zorana Dragišića.

– Mi smo odigrali onako kako smo se dogovorili, čvrsto, odgovorili smo na svaki svaki start startom. Vodili smo 2:0, momci su u svlačionici. Smirila se situacija i mi čekamo da izađemo odavde. Mi smo se dobro snašli u trenutku incidenta i igrači Veleža su se sportski ponijeli- Nismo imali bliskih kontakata sa njihovim navijačima i to je to. Uglavnom jedna ružna situacija ali šta je tu je – reko je Dragišić za Srpskainfo.

Pročitajte još

S obzirom da je odigrano više od 80 minuta i da je prekid izazvan lošom organizacijom utakmice, za koju je odgovoran domaći tim, ona će biti registrovana rezultatom 3:0 u korist gostujućeg tima.

U slučaju da je susret prekinut zbog više sile, recimo nevremena, a u istoj minuti, meč bi bio registrovan trenutnim rezultatom.

Prihvati notifikacije