Sport

IZAZOV ZA ĐOKOVIĆA Novak radio sklekove na terasi (VIDEO)

Novak Đoković na balkonu u Adelajdu provodi najviše vremena i nastoji da što više bude u kontaktu sa svojim navijačima.

IZAZOV ZA ĐOKOVIĆA Novak radio sklekove na terasi (VIDEO)
FOTO: MORGAN SETTE/EPA

Nakon što je saslušao stariju damu koja mu je objasnila zašto navija za njega Đoković je prihvatio izazov dvojice Australijanaca.

– Ti si ratnik!, uzviknula je Aboridžinka koja je došla pod terasu . Ono što je potom imala da mu kaže – veoma ga je ganulo.

Doun Stjuart-Lukresis došla je pred Đokovića s poklonom. Ona je pokazala tkaninu na kojoj je uradila umjetničko djelo posvećeno najboljem teniseru , a Novaku je to pojasnila sledećim rečima:

“Ti si ratnik! Ovo u sredini si ti, a ovo je tvoje putovanje. Ti si u sredini, okolo su ostali igrači, navijači. I, od svih zemalja koje si prošao, stigao si nam u Australiju. Ovo je tebi posvećeno!”, govorila je ona.

“Hvala vam. Hvala vam mnogo”, čulo se s terase.

Doun Stjuart-Lukresis je dodala i sljedeće:

-Znaš li zašto te volim? Zato što ja radim sa aboridžinskom decom iste one stvari vezane za pravilno odrastanje kao što i ti to radiš u Srbiji-, rekla je ona, na šta joj je Nole uzvratio novom zahvalnošću od srca, kao i jednim poslatim poljupcem s terase.

Dvojica momaka su ga izazvala da radi sklekove na terasi. Novak je prihvatio izazov. Uradio je sklekove sa članovima stručnog štaba u jednom od posljednjih dana u obaveznom dvonedjeljnom karantinu, dok su i momci pratili njegov ritam, a sve je završeno osmijesima.

Đokovića od 2. do 6. februara očekuje ATP Kup, dok je od 8. do 21. zakazan Australijan open na kome će braniti titulu.