Sport

"IZDAO CIJELI TIM" Stojković osudio odlazak Asana

Fudbaler Partizana Vladimir Stojković ocijenio je da je Takuma Asano odlaskom iz kluba "izdao kompletan tim" i dodao ostaje "gorak ukus" zbog odlaska Japanca.

"IZDAO CIJELI TIM" Stojković osudio odlazak Asana
FOTO: M. METLAŠ / RAS SRBIJA

Danas, kada su se utisci slegli poslije prvobitnog šoka i poslije prvog zajedničkog treninga poslije praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana – rekao je Stojković, a prenosi RTS.

Najbolji strijelac Partizana u ovoj sezoni, Asano, juče je svojevoljno napustio klub zbog neispaćenih zarada.

– Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim već i da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osjećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas. Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono što znam i što ima direktne posljedice po nas kao tim – dodaje golman Partizana.

Stojković je dodao da su svi u ekipi “ljudski i moralno” duboko razočarani, jer “ovo se ne radi onima sa kojima si živio skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone.