Sport

Jagodić o POBJEDI Borca: Dobro je, a ima još prostora za NAPREDAK

Borac je uspješno otvorio seriju kontrolnih utakmica na Zlatiboru savladavši Spartak iz Subotice sa 4:2, a šef stručnog štaba Vlado Jagodić mogao je da bude zadovoljan izdanjem svog tima.

Jagodić o POBJEDI Borca: Dobro je, a ima još prostora za NAPREDAK
Foto: Darko Dragicevic/RAS Srbija

Hvala Spartaku na korektnoj utakmici. Važno je da Borac uđe u seriju, bilo to prijateljske ili takmičarske utakmice, sa samopouzdanjdem i ciljem da pobijedi. Ako nas neko savlada pružićemo mu ruku i čestitati. Zadovoljan sam prije svega jer ekipa nije odigrala ovakvu utakmicu više od četiri mjeseca. Jesmo igrali između sebe, ali ovo je nešto drugo – rekao je Jagodić, te dodao:

– Naravno da ima još prostora za napredak, ali dobro je, bitno je i da sada imamo pozitivan psihološki momenat. Savladali smo ekipu iz Superlige Srbije, a iako Subotičani nisu bili kompletni nam pobjeda znači. Nema popuštanja, već sutra i prekosutra radićemo po dva reninga, a onda slijedi utakmica protiv Inđije u kojoj ćemo opet dati priliku svim igračima. Protiv Spartaka poštedu je imao Aleksandar Subić, jer ne želimo da bilo šta rizikujemo s njim.

Pored Subića nisu igrali mladi Filip Račić koji će da dobije šansu u narednoj utakmici i Amer Cerić koji je tek stigao u banjalučki tim.