Fudbal

Kako je trošen novac u Kataru: Tončev na sjednici FS Srbije osuo paljbu po Piksiju

Veliki skandal dogodio se na sjednici Fudbalskog saveza Srbije.

Novica Tončev
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA
Novica Tončev

Naime, Novica Tončev, član Izvršnog odbora, došao je na sjednicu iako, prema sopstvenim riječima, nije dobio poziv, te izneo teške optužbe na račun čelnih ljudi Fudbalskog saveza Srbije.

Na sjednici je trebalo da se raspravlja o učinku na Mundijalu u Kataru, a Tončev je došao na sjednicu i zahtijevao da se objelodani na šta je sve trošen novac u Kataru, kao i kome je sve FSS plaćao boravak u hotelima tokom Mundijala!

Najteže optužbe Tončev je izneo na račun selektora Dragana Stojkovića Piksija, za kog je rekao da je zbog plasmana u Katar “inkasirao” milion i po evra!

Pročitajte još

Izjavio je i da su Nenad Bjeković, Jovan Šurbatović i Stevan – Dika Stojanović na ime uspjeha i plasmana na Mundijal inkasirali po 350.000 evra, dok su fudbaleri pojedinačno dobili po 100.000 evra, piše Sportal.

Tončev je prije par dana najavio da će doći na sjednicu i “postavljati neugodna pitanja”, tako da se za ovaj nastali haos znalo još početkom nedjelje.

Podsetimo, Tončev nije putovao u Katar na Svjetsko prvenstvo u fudbalu, a iz izvora bliskih FSS saznajemo da je upravo to glavni razlog za ovako burnu reakciju na sjednici Izvršnog odbora.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije