Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KECMANOVIĆ ZAVRŠIO NASTUP NA MASTERSU U MAJAMIJU Srbin eliminisan tek nakon dva taj-brejka

Sport
Autor:

Foto: Larry W. Smith/EPA

Teniser iz Srbije Miomir Kecmanović završio je nastup na Mastersu u Majamiju prošto je u drugom kolu poražen, nakon dva taj-brejka, od Amerikanca Fransisa Tiafoa sa 2:0 (7:6, 7:6).

Kecmanović, koji je trenutno 96 igrač na ATP listi, bio je apsolutni autsajder protiv Amerikanca Tiafoa (34) ali je pružio sjajan otpor i dobro namučio domaćeg tenisera. Odlično je Srbin počeo meč i u prvom setu imao dva brejka prednosti i vođstvo od 4:1, međutim, Amerikanac je uspio da se vrati u meč ovojivši četirio vezana poena sa vođstvo od 5:4. S obzirom da su oba tenisera u nastavku bila sigurna na svoj servis ušlo se u taj brejk. “Trinaesta igra” takođe je bila revija brejkova ali je Amerikanac osvojio četiri dok je Kecmanović samo tri puta uspio da oduzme servis protivniku pa je na kraju rezultat bio 8:6.

U drugom setu Kecmanović je imao brejk zaostatka koji je uspo da da nadoknadi, ali je u vrlo sličnom taj-brejku kao u prvom setu izgubio čime je završio svoj, vrlo dobar nastup na Mastersu u Majamiju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO