Fudbal

LEOTAR NAPOKON DOMAĆIN Vidojević: Želimo da prekinemo crni niz

Fudbaleri Leotara napokon će dočekati da u ovom šampionatu igraju pred svojim navijačima.

LEOTAR NAPOKON DOMAĆIN Vidojević: Želimo da prekinemo crni niz
FOTO: FK LEOTAR/Č. MUCOVIĆ

Nakon četiri kola u kojima su sticajem okolnosti bili gosti, Trebinjci će u premijernom meču petog kola da ugoste Velež na Policama.

Trener Marko Vidojević tako će imati debi u Trebinju.

– Iza nas je negativan niz koji traje već tri kola i želimo ga završiti. Protivnik je izuzetno zahtjevan, aktuelni osvajač Kupa BiH i ekipa koja je po kvaliteti sigurno u samom vrhu. Takođe, nisu ostvarili rezultat u Europi kako su očekivali, već su u posljednjem kolu protiv Željezničara pokazali dobre strane i pobijedili. Malo su se promjenili preko ljeta što se tiče igrača, ali imaju novog trenera, koji ima svoje zahtjeve. U prošlom kolu napravili smo određeni pomak u igri, ali nažalost to se nije odrazilo na rezultat, jer nismo osvojili bodove. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili, Široki Brijeg je iskoristio nemarnost i kaznio nas. Moramo dodati još više želje i energije onome što smo pokazali u prošlom meču. Samopouzdanje se ne smije uzdrmati. Svaki igrač mora dati više od svog maksimuma, prije svega u smislu želje i energije da iz ove utakmice izađe zadovoljan rezultatom- istakao je Vidojević.

Povratnik u Leotar Darko Đajić jedva čeka meč.

-Ovu utakmicu doživljavam s posebnim emocijama. Nakon četiri nastupa svi smo uzbuđeni zbog utakmice u Trebinju. Velež se nije puno promijenio u odnosu na prošlu sezonu. Očekujemo teškog protivnika koji sigurno dolazi sa visokim ambicijama. Ipak, svi timovi imaju slabosti. Mi ćemo tražiti da iskoristimo njihovo, da sakrijemo naše, i nadamo se da ćemo pobijediti. Ovim putem pozivam navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam uz podršku sa tribina.

Prihvati notifikacije