Sport

Leotar želi da iskoristi umor Sparsa

Košarkaši Leotara napokon će da odigraju meč na svom parketu u Ligi šest za šampiona. Nakon startnih poraza od Borca i Igokee, Trebinjci će dočekati ekipu Sparsa koja je igrala finale druge ABA lige i na povratku iz Podgorice odigraće meč Lige BiH.

Leotar želi da iskoristi umor Sparsa
FOTO: G. ŠURLAN/RAS SRBIJA

Leotar želi da se pobjedama na domaćem parketu vrati u borbu za plasman na finalni turnir a ujedno i za plasman u drugu ABA ligu.

-Spars je mlada i poletna ekipa, kojoj će ovo da bude treći meč u sedmici , što je sigurno naporan ritam i mislim da će kod njih biti prisutna iscrpljenost. Mi se ne smijemo oslanjati samo na njihov umor jer su oni pokazali da imaju širinu u roatciji i da mogu da odigraju kvalitetan meč. Moramo da nametnemo svoj ritam igre i pokušamo doći do pobjede kojom bi ostali u borbi za mjesto koje vodi na finalni turnir prvenstva i plasman u drugu ABA ligu. Sigurno je da nismo bez šansi i da možemo da se nosimo sa rivalima. Imali smo vremena da se kvalitetno spremimo i da pokušamo doći do trijumfa – poručio je Božio Đurasović.

Duel je u 18.časova.

Prihvati notifikacije